Groepslessen Pilates en Yin Yoga

 

Een groepsles bestaat maximaal uit 6 personen binnen. Een kleine groep, dus met veel aandacht voor jou. En alle materialen (props) zijn aanwezig. Voor informatie over bijvoorbeeld de Jin Jan Yoga Specials & Events, volg Jin Jan Yoga op Facebook

Lesrooster

Dag Tijd Les
Dinsdag 09.00 uur Yin Yoga
19.00 uur Pilates
20.00 uur Yin Yoga
Woensdag 19.00 uur Yin Yoga
20.15 uur Yin Yoga
Donderdag 09.00 uur Yin Yoga
19.00 uur Yolates

Tarieven

Groepsles € 15 per les
Of 10-rittenkaart* voor € 125
Privéles € 60 per les
Privéles op locatie € 60 per les**
Groepsles op locatie Prijs op aanvraag
Proefles € 15

* 10-rittenkaart is 14 weken geldig

** Binnen 5 km vanaf Broekdijk 40a, Kesteren

 

Voorwaarden annuleren:

Uiteraard kan het gebeuren dat je een les moet annuleren. Lessen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt om de kosten van de les in rekening te brengen. Annuleren kan via telefoon en WhatsApp.

Pilates

De workout die de nadruk legt op je diepere spieren, balans, flexibiliteit en een goede houding. Pilates is geschikt voor iedereen die op zijn eigen niveau wil werken aan een krachtig en soepel lichaam.

Yin Yoga

Yin Yoga is gericht op het hydrateren en versoepelen van je bindweefsel. Hierdoor krijgen o.a. je spieren en gewrichten meer ruimte. Je houdt de houdingen langer vast, waarbij juist ontspanning van belang is. Een mooie mindfulness les! 

Coronaherstel

Ervaar jij nog restklachten na Corona? Onze ervaring leert dat je begint bij een goede basis: je ademhaling en gezonde voeding. Met deze methode, gebaseerd op Pilates, ligt de focus op je ademhaling. Je leert niet alleen de juiste ademhalingstechniek, maar ook voldoende ruimte te creëren voor je ademhaling.

Privéles 

Boek een losse les of kies juist voor een langer traject. Een privé les wordt volledig aangepast aan jouw wensen en behoeften.

 

Enkele voorbeelden van lessen:

  • Coronaherstel met Pilates (aanrader!)
  • Kennismaking met Yin Yoga en Pilates
  • Wandelen onder begeleiding met o.a. ademhalingsoefeningen
  • Les op maat
  • Samenstellen van oefeningen die je thuis kunt doen
  • Ondersteunende oefeningen bij herstel van blessures of rondom zwangerschap

Groepslessen voor jong en oud

Alle lessen zijn voor jong en oud te volgen. Is een bepaalde oefening nog te zwaar of heb je last van een blessure? Er zijn vaak goede alternatieven. Luister altijd goed naar je lichaam.

Heb je specifieke blessures? Dan kijk ik graag samen met jou vooraf wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen over blessures kun je mij het beste even bellen


Ontspanningsmassage

Geniet jij ook zo van Yin Yoga? Dan is de ontspannende massage echt een aanrader! Tijdens een flow aan yogahoudingen word je heerlijk gemasseerd. Niet alleen goed voor de ontspanning, maar ook voor het versterken en versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten. Een geweldige combinatie! 

Een weldaad voor de diepere weefsels

 

Yoga, Pilates, Yin Yoga, Nidra Yoga