Jin Jan Yoga heb ik opgericht om jou te laten ervaren wat bewegen of juist ontspanning voor je kan betekenen. Graag wil ik dit met je delen, met liefde en aandacht voor jezelf. Deze momenten maken mijn wereld een stukje mooier.

 

Welkom, ik ben Jannie Schoeman.

Jarenlang heb ik mij ingezet om anderen te inspireren fit en gezond te blijven. Dit begon met intensieve trainingen, maar gaandeweg leerde ik iets veel belangrijkers. Namelijk je eigen lichaam lief hebben. Voor mij betekent dat zorgen voor je eigen lichaam dat je elke dag mag voortbewegen. Het lichaam dat ervoor zorgt dat jij kan doen wat je zo graag wil doen. 

 

De mens en het lichaam fascineren mij enorm. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de sportbranche. Mijn eerste opleiding op het gebied van sport was de basis van vele cursussen en opleidingen die nog volg(d)en. De kennis die ik heb opgedaan, heeft mij al veel gebracht en deel ik met veel plezier.

 

Mijn manier van lesgeven is down to earth met veel aandacht voor jezelf. Daarbij inspireer ik je graag om zonder haast en stress, ontspannen door het leven te gaan. Ik vind het erg belangrijk om jou te motiveren om te doen wat goed voelt en je lichaam te respecteren. Ik geloof dat iedereen daar beter van wordt!

Zorg voor jezelf

Het gebeurt met regelmaat dat we eigenlijk te veel vragen van ons lichaam. Door de huidige maatschappij worden we overspoeld door allerlei prikkels: denk aan de dagelijkse nieuwsberichten, reclames en de drukte op de weg. Daarnaast komt er vaak veel op ons bordje. Thuis, op school en op ons werk. En dan de liefde en zorg die we willen delen voor of met een ander. Het heeft echter allemaal een prijskaartje. 

 

Wanneer je te veel van jezelf hebt gevraagd, krijg je al verschillende signalen van je lichaam. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, gespannen spieren in je schouders, lage rugpijn en een algemeen rusteloos gevoel in je lichaam. Ben je een echte volhouder? Hoe aardig ben je nog tegen jezelf of een ander? Een kleine woede-uitbarsting of zijn het er inmiddels meer? Maak er alsjeblieft geen gewoonte van. Zorg goed voor jezelf. Voorkom dat je onnodig uitgeput raakt. Ervaar op tijd wat een moment voor jezelf kan doen. Ik begeleid je daar graag in. 

 

Ik hoop je snel te ontmoeten in één van mijn lessen!

 

Liefs,
Jannie


Overzicht opleidingen

Opleiding gevolgd bij
Aerobic-Fitness instructeur A.F.N.
Body pump
Body step
Pilates Pilates Company
Zwangerschap en Pilates Pilates Company
Perfect Pilates 1 & 2 Fysio Physics
Perfect Pilates en senioren Fysio Physics
Power Pilates Fysio Physics
Relaxercise Fysio Physics
Sport en voeding Fysio Physics
Personal Trainer
Zumba Instructor
MBVO meer bewegen voor ouderen CIOS
Yin Yoga I & II Aalo
Yin Yoga Deeper of Yin Pure Energy Yoga
Nidra Yoga Yes' Yoga Sala & Yoga Academie
Perfect Pilates CoronaFit Fysio Physics
Opleidingen Jannie