Wat vind jij van Jin Jan Yoga?

 

Deel je ervaringen met Jin Jan Yoga via onderstaand formulier. Of lees gewoon de reacties van anderen. 

 

Vragen?

Heb je een vraag? Bel of app mij. Ik beantwoord graag je vragen. 

Reacties

Wendy
13 dagen geleden

Professioneel, sfeer, rust, gezelligheid, aandacht, respect en ontspanning zijn een paar kernwoorden die bij me opkomen als ik aan de jinjanyoga lessen denk die ik nu alweer 11 keer heb gevolgd bij Jannie. Kijk elke week weer uit naar de woensdag en kom na de les gapend van ontspanning weer thuis!!

Bedankt Jannie voor de fijne lessen.

Leny veerman
14 dagen geleden

Nu 6 lessen yin yoga gedaan bij Janny
Ik voel me erg op mijn gemak
Deskundige begeleiding en hulp waar nodig is. Ook duidelijke uitleg
Heerlijke ruimte met warmte en sfeer.
Kom echt tot rust.
Een ontspannen samen zijn waar een grapje niet ontbreek .
Heel prettig

Diana
een maand geleden

De yin yoga lessen worden vol passie gegeven. Jannie zorgt ervoor dat je je zeer welkom voelt en geeft iedereen persoonlijke aandacht. Met een klein groepje van max 6 personen liggend op een schapenvachtje krijg je elke week een andere les, Na afloop drinken we een heerlijk kopje thee van gember/sinaasappel/kaneel etc met iets lekkers erbij, meestal door haarzelf gebakken. Kortom, Jannie maakt er elke keer iets bijzonders van…..

Karin van Kampen
2 maanden geleden

Sinds een paar weken volg ik yin yan Yoga bij Jannie. Ik voel mij erg welkom, héérlijk kleine groep van maximaal 6 deelnemers, prettige sfeer, fijne oefeningen, klankschalen op de achtergrond en als afsluiting samen thee / koffie met iets lekkers (vaak zelfgemaakt) nuttigen. 🫶🏻
Karin

Tessa
2 maanden geleden

Ik vind de yogalessen bij Jannie heerlijk! Ze zorgt ervoor dat je je welkom voelt en op je gemak. Ze is oprecht geïnteresseerd in iedereen en dat maakt de lessen persoonlijk en heel prettig.
Ik zou het iedereen aanraden!

E Hartog
4 maanden geleden

Zondag 17 december samen met mijn man genoten van de XL YIN les.
Heerlijk onder de begeleiding van de harp.
Het was super!! Dank hiervoor Jannie.
Groetjes Emiel en Ellen

Marieke
4 maanden geleden

Ik volg nu ruim een jaar de Pilates lessen van Jannie en ik merk echt een verbetering in mijn lijf. Normaal gesproken ging ik zeker wel drie keer per jaar naar de fysiotherapeut, maar dat was dit jaar niet nodig! Ik weet zeker dat de Pilates lessen daaraan hebben bijgedragen. De sfeer is heel fijn, ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik ben hier nieuw in deze omgeving komen wonen. Als je dan niemand kent, is het heel fijn dat je je zo welkom voelt.
Jannie heeft altijd voor iedereen een matje klaarliggen waar we (met een eigen handdoek er bovenop) de oefeningen op doen. Afgelopen dinsdag werden we verrast met een echte schapenvacht als extraatje op de mat! Heerlijk zacht voor de rug.

Yvonne
8 maanden geleden

zaterdag 2 september heeft Jannie weer een fantastische yin yoga sessie georganiseerd. We werden ontvangen met koffie en door Jannie zelfs gemaakte vijgen taart. Hierna een yin yoga , die natuurlijk weer ouderwets heerlijk was. Vervolgens een lunch en daarna een workshop-shop droomvanger maken door Cobi Gaasbeek. We waren allen heel gezellig reactief bezig. En als toetje van de dag de klankborden sessie door Fennie. De dag afgesloten met een drankje en een hapje, kortom het was een heerlijke gezellig dag dankzij ons toppertje Jannie. Dank

Christel
8 maanden geleden

Gisteravond mijn eerste les yin Yan yoga bij mogen wonen.
Het was mijn eerste echte (les)ervaring met Yoga.
Ik voelde mij welkom, op mijn gemak, de sfeer was heel fijn.
De begeleiding die nodig was werd gezien en heel professioneel toegepast.

Natasja
10 maanden geleden

Gisteren avond onverwacht snel mogen genieten van mijn proefles Yin Yoga van Jannie. Ik was benieuwd of deze les iets voor mij zou kunnen zijn in mijn zoektocht naar meer balans. Het voelde als een warm bad om in te landen, Jannie is heel vriendelijk en zeer geïnteresseerd in haar medemens. De sfeer is ontspannen en vrolijk. Het enige dat ik mee hoefde te nemen was een badlaken en mijn grootste glimlach. Dat zegt genoeg over de manier waarop Jannie haar deskundigheid in een ontspannen samenzijn overbrengt. Het heeft mij na de eerste les al veel ruimte in mijn lichaam gebracht. Kortom, dank je wel Jannie en ik verheug me op de komende lessen!

Reactie plaatsen