Yin Yoga & harp: gouden combinatie

Gepubliceerd op 16 september 2021 om 15:56

We weten allemaal dat muziek een positieve impact kan hebben op hoe wij ons voelen. Niets prikkelt zo veel in je hersenen als muziek. En wat gebeurt er als je livemuziek combineert met Yin Yoga? Het geeft een prachtige extra dimensie aan de les.

Regelmatig organiseer ik speciale yoga-sessies, waaronder Yin Yoga onder begeleidende muziek van een harpiste. De warme klanken, het ritme en resonantie van de harp zorgen voor een diepe ontspanning. De helende klanken van de harp zorgen voor een diepe ontspanning. De innerlijke reis die je maakt, brengt je op nieuwe plaatsen in je lichaam. 

 

Yin Yoga: stap voor stap dichter bij jezelf

Stel je eens voor: De rustige en heldere klanken van de harp hoor je om je heen. Ondertussen lig je op je mat. Je voelt de ondergrond. Je bent je bewust van je eigen ademhaling, jouw lichaam. Elke oefening geeft je nieuwe inzichten. Het verschil tussen links en rechts, weerstand of totale ontspanning waarbij je de energie voelt stromen. Het is allemaal goed wat je voelt. - Ik zie de mensen om mij heen ontspannen, loslaten en zich naar binnen keren. Stap voor stap komt iedereen dichter bij zichzelf. Hier krijg ik energie van. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. 

 

Lieve groet, 

Jannie 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.